Dé Cursus voor Direct Succes in het Zwembad

Geef je instructeurs de vrijheid om te leren waar en wanneer ze willen en zorg ervoor dat ze direct inzetbaar zijn met de nieuwste en meest effectieve lesmethoden!


(Zelfs als er nog geen ervaring als zweminstructeur is)

Navigeren door de wereld van het zwemonderwijs kan uitdagend zijn, vooral wanneer er een schaarste is aan gecertificeerde zwemdocenten. Hoe vind je gekwalificeerd personeel, zeker als je geen fulltime posities kunt aanbieden? De vraag naar goed opgeleide zweminstructeurs is immens in de huidige markt, waar wachtlijsten alsmaar groeien en beschikbare medewerkers vaak studenten zijn of mensen op zoek naar een bijbaan.

Mike de Bruijn, oprichter van SwimSport International. Ervarings -en zwemlesdeskundige

Sinds 2011 heb ik, met de cursus tot zwemonderwijzer voor mijn eigen zwemschool, navigatie door deze uitdagingen mogelijk gemaakt. Van één locatie en 20 leerlingen ben ik uitgegroeid naar drie locaties landelijk, met jaarlijks zo'n 1000 leerlingen. Mijn zwemschool heeft een continue groei ervaren sinds de lancering van de cursus, en nu is het jouw beurt om van deze groei te profiteren.


Vraag je je af hoe je die ene medewerker, die zo goed is met kinderen, effectief als zweminstructeur kunt inzetten? Wil je een stabiel team creëren om de kwaliteit van je lessen te verhogen en het aantal leerlingen te laten stijgen? De oplossing is hier, en het is eenvoudiger dan je denkt.


Mijn online cursus biedt een flexibel en toegankelijk leerplatform, speciaal ontwikkeld voor diegenen die geen complete, traditionele opleiding willen of kunnen volgen. Het is tijd om de belemmeringen van afstand, tijd en verveling te doorbreken met een aanpak die resoneert bij jouw team.


Deze cursus is niet zomaar een leermiddel; het is een instrument om je zwemschool te transformeren. Het is een kans om niet alleen de kwaliteit van je lessen te verhogen, maar ook om het leerlingenaantal te vergroten en een stabiel, capabel team te ontwikkelen. Het is jouw kans om de groei en het succes van je zwemschool te realiseren, met beproefde methoden en inzichten.


Nu, door de transformatie van mijn cursus naar een online platform, is het bereiken van groei en stabiliteit binnen jouw zwemschool toegankelijker dan ooit. Ben je klaar om je team te versterken, je lessen te optimaliseren en je leerlingenaantal te zien stijgen? Doe mee, en ervaar de transformatie zelf!

"Transformeer je zwemschool: Optimaliseer je lessen, versterk je team en zie je leerlingenaantal stijgen met onze bewezen online cursus!"

Wat tref je aan in de Online Cursus Zwemonderwijzer?

Zwemles in het Voortraject

Hoe kun je effectief lesgeven in het voortraject en zorgen voor een solide basis bij de leerlingen?

De Zwemslagen

Welke zwemslagen zijn er precies en hoe zien deze er uit?

Verschillend Zwemonderwijs

Welke vormen zwemonderwijs en hoe kun je deze toepassen?

De Lesopbouw

Hoe bouw je een gestructureerde en coherente les op die leerzaam en leuk is voor de leerlingen?

Aanleren en Methoden
Welke methoden en technieken zijn het meest effectief om zwemvaardigheden aan te leren?

Survival Onderdelen Aanleren

Hoe kun je survival onderdelen op een veilige en efficiënte manier integreren in je zwemlessen?

Het Zwemwerkplan

Hoe stel je een uitvoerbaar zwemwerkplan op om je lessen te organiseren en te plannen?

Zet vandaag de eerste stap in het zwemonderwijs.

Nu geen 795 maar tijdelijk slechts 695 euro.

Bij Mike heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn eigen vaardigheden en talent om met kinderen om te gaan verder te ontwikkelen middels coaching on the job. Hier wordt je gezien, gehoord en gewaardeerd!
- Deveney Bonte, cursist